Kalcijum za zdrave kosti i zube

Spirulina sadrži visoke koncentracije lako razgradivog kalcijuma. Glavna funkcija kalcijuma je da održava kosti i zube jakim i čvrstim, što omogućava normalan prenos signala između nerava. Kalcijum takođe pomaže u regulisanju krvnog pritiska. Redovno uzimanje kalcijuma sprečava rak debelog creva, jača kičmu, smanjuje kiselost organizma. Prema najnovijem istraživanju kalcijum pomaže i kod mršavljenja

Kalcijum unešen u organizam kao hrana se vezuje za masnoće iz hrane u sistemu za varenje i sprečava njihovu apsorpciju u telu, a zatim vezane masti i kalcijum se izlučuju fecesom.

Kalcijum unešen veštačkim dodacima u ishrani može biti štetan, jer ga organizam apsorbuje teško, i taloži ga u bubrezima. Kalcijum iz Spiruline je lako svarljiv za čovekov organizam.

Nedostatak kalcijuma može dovesti do: osteporoze, krtih zuba, upale desni, anksioznosti, nesanice, visokog krvnog pritiska i depresije.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:
https://springwell.rs/proizvodi/spirulina

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)

Сеуште нема коментари на оваа тема

Коментари не се дозволени!