Hlorofil zelena krv

Plavo zelena boja Spiruline dolazi od hlorofila ili tzv. Hlorofil u biljkama je po sastavu identičan hemoglobinu u krvi, samo se razlikuju za jedan atom. U hemoglobinu je gvožđe, a u hlorofilu je magnezijum.

Hlorofil ima mnogo koristi i čudesno dejstvo na naše zdravlje. On pomaže da se stvore i dopune crvena krvna zrnca. Povećava našu energiju i čini da se osećamo zdravo gotovo odmah.

Hlorofil ima moć da regeneriše naša tela na molekularnom i ćelijskom nivou, takođe, pročišćava naš organizam, bori se protiv infekcija, pomaže u bržem zarastanju rana, poboljšava cirkulaciju, probavu i povećava imunitet. Hlorofil povećava broj crvenih krvnih zrnaca, a time povećava apsorpciju kiseonika u našem telu. On sprečava vezivanje karcinoma za DNK u jetri i drugim organima. Pomaže da se eliminišu teški metali iz tela.

Hrolofil ima antiseptičko delovanje, jača tkivo i čini ga otpornim na više bakterija i mikroorganizama i pomaže u njihovom uništavanju.

Obogaćuje telo magnezijumom koji smanjuje kiselost organizma i poboljšava protok kiseonika do ćelija.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:
https://springwell.rs/proizvodi/spirulina

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)

Сеуште нема коментари на оваа тема

Коментари не се дозволени!