5 razloga zašto da ne idete na letovanje bez spiruline

1. Zato što je najbolji zaštitni faktor za vašu kožu.

Beta karoten je najbolja zaštita koju možete da poklonite svojoj koži ovog leta. Ukoliko uživate u sunčanim zracima i želite da dobijete lep bronzani ten, a želite da zaštitite kožu od štetnog UV zračenja, obavezno ponesite Spirulinu i ovog leta sa sobom.

Zahvaljujući beta karotenu kojim spirulina obiluje, vaša koža biće zaštićena od neprijatnih opekotina, crvenila i gorenja kože koje izaziva jako sunce, a pored toga ćete bezbrižno uživati na peščanim plažama zajedno sa vašim najdražima.

2. Zato što održava telo vitkim i zdravim.

Najvažnija stvar.. vitko telo na plaži..
Spirulina je u nekoliko istraživanja i studija pokazala izvanredne rezultate u kontroli težine. Ona pomaže u mršavljenju na nekoliko načina.
Spirulina sadrži aminokiselinu fenilalanin koja smanjuje apetit tako što aktivira lučenje hormona holecistokinina u crevima. Kada holecistokinin uđe u creva, varenje se usporava i šalje mozgu informaciju da ste siti, čime se apetit prirodno smanjuje. Ovaj proces traje oko 20 minuta i zato se preporučuje konzumiranje spiruline pre obroka.

3. Zato što održava koncentraciju tokom dugih putovanja.

Pre 500 godina, Asteci su koristili spirulinu na dugim pešačenjima po planinama. Danas je spirulina idealan izbor kada se vozite kroz gusti saobraćaj. Alge vas osvežavaju i upozoravaju iza volana, čime se povećava vaša koncentracija i vozačka odgovornost.
Da li se bojite dugog leta do vaše destinacije za odmor? Koristite spirulinu da bi vam let avionom bio uživanje i da bi se stres zbog poletanja smanjio na 70 %.

4. Zato što reguliše i održava sistem za varenje tokom putovanja i promene hrane i vode.

Sa promenom mesta, hrane i vode na letnjem odmoru, veoma je česta i pojava tvrde ili retke stolice, naduvenost stomaka zbog lošeg varenja hrane, pa čak i neprijatnih bolova i tegoba u želucu.
Spirulina poboljšava varenje hrane i rada digestivnog trakta i obnavlja crevnu floru.
Spirulina ima svarljivost od 95 % jer ima meke zidove. Lica koja koriste spirulinu mogu odmah da primete poboljšanje pri varenju i pražnjenju creva. Potiskuje loše bakterije kao što je e.coli i gljivice iz roda candida, a stimuliše dobre bakterije poput lactobacillus i bifidobacterium koje su dobre za crevnu floru. Lactobacillus bakterija u crevima deluje na tri načina: poboljšava varenje i apsorpciju hrane, štiti od infekcija i poboljšava imunološki sistem.

5. Zato što ćete biti ispunjeni energijom u letnjim uživanjima

Duga putovanja, ceo dan na plaži, zabava u dugim letnjim noćima i druženje sa najdražima i prijateljima su deo lepote letnjih ludorija za koje će vam trebati mnogo energije, a za to će se pobrinuti vaša spirulina San Sebastijan.

Spirulina je najkompletnija i najmoćnija hrana na svetu. Ona je bogat izvor hranljivih sastojaka u koncentracijama većim od bilo koje hrane, povrća, voća, semenja ili biljaka i ima brojne koristi za ljudski organizam. Jača imunitet, hrani, pročišćava, obnavlja i daje energiju.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:
https://springwell.rs/proizvodi/spirulina

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)

Сеуште нема коментари на оваа тема

Коментари не се дозволени!